top of page
DSC02685.jpg

Appartement Peru

Appartement Peru noemen we ook wel de Spa Room. Een privé binnenplaats van 16m² met een plunge-pool, uitlopend naar je eigen tuin, geven een bijzondere dimensie aan je vakantie.

Het vierde appartement, ‘Peru’, noemen wij de Spa Room. Dit nieuw gebouwde appartement staat op dezelfde plek waar voorheen de ruïne stond. De lay-out van de herbouw is identiek aan die van de voormalige ruïne en heeft daardoor een zeer authentieke uitstraling.

 

Appartement Peru heeft een oppervlakte van 50m², bestaat uit een zitkamer met kitchenette en een aparte slaapkamer met badkamer en-suite met luxe inloop regendouche. 

Peru heeft een smart TV (met 200 kanalen) in de zitkamer en is voorzien van WIFI. In de slaapkamer een tweepersoonsbed van Caresse™ van 1.80m breed bij 2.10m lang.

Elke dag tussen 8 en 10 uur ben je welkom voor het heerlijke ontbijt dat wij serveren in de B&B keuken. In deze ruimte staat ook onze honesty bar, waar je zelf je drankje kunt inschenken.

 

Je bent natuurlijk van harte welkom op het terras van onze keuken, of neem gerust je drankje mee naar je eigen terras, of je eigen zwembad en ga genieten van het uitzicht of de spectaculaire zonsondergang.

Reserveren 

Jullie zijn van harte welkom bij ‘B&B Alma do Campo’ en wij hopen dat jullie hier net zo gaan genieten als wij. Als jullie willen reserveren, dan kan dat hier. Meer informatie over prijzen, voorwaarden en onze faciliteiten vindt u hier.

Hopelijk tot snel:)

Jacques en Loraine

bottom of page