top of page
DSC02530.jpg

Prijzen en voorwaarden

Prijzen

Klik om de juiste prijzen te bekijken in de door u gewenste periode op de button 'reserveren'. Vul de juiste data en het aantal personen in, en de prijs en beschikbaarheid wordt getoond.

De prijzen gelden voor directe boekingen, zijn per nacht per appartement en zijn exclusief EUR 1,50 toeristenbelasting per nacht per persoon voor maximaal 7 nachten. Deze toeristenbelasting dient ter plekke te worden betaald. Prijzen van boekingen via andere platforms kunnen afwijken.

Voorwaarden en Huisregels

In het hoogseizoen houden wij een minimum verblijf aan van 3 nachten en in overige seizoenen een minimum verblijf van 2 nachten.  Van 24 december tot en met 2 januari hanteren wij andere tarieven, gelieve ons hiervoor te benaderen.

In de wintermaanden van 3 januari tot en met 30 maart bieden wij de appartementen ook aan tegen week- en maandtarieven zonder ontbijt. Prijzen op aanvraag.

De appartementen zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen.

Inchecken en uitchecken

Inchecken kunt u vanaf 15:00 uur. Wil je eerder inchecken, laat het ons dan weten dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Uitchecken dient te geschieden vóór 11:00 uur ‘s ochtends. Wil je langer blijven, dan kan dat, indien mogelijk, tegen vergoeding.

 

Betaling

Een aanbetaling van 50% wordt gerekend bij de boeking. De overige 50% dient uiterlijk 2 weken voor het verblijf betaald te zijn. 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan onder de volgende voorwaarden:

  • Tot 30 dagen voor aankomst: gratis annuleren. Gemaakte betalingen zullen in het geheel worden teruggestort.

  • Tussen 30 dagen en 7 dagen voor aankomst: 50% van de totale reissom.

  • Minder dan 7 dagen voor aankomst: 100% van de totale reissom.

 

Aantal personen

De zitkamers van Poupa, Caimão en Abelharico bevatten een sofabed (1,60m x 2.00m) voor maximaal 1 extra volwassene. Peru is maximaal voor 2 personen geschikt. Extra bedden kunnen niet in de kamers worden geplaatst. De prijs per nacht bedraagt €35 per extra persoon.

 

Schoonmaak

Het bed wordt dagelijks opgemaakt, en om duurzaamheidsredenen om de 3 nachten verschoond. Om dezelfde redenen zullen de handdoeken eveneens om de drie nachten verschoond worden, tenzij je dat anders aangeeft. De badkamer van het appartement wordt dagelijks schoongemaakt.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken is niet toegestaan in de appartementen en in de receptie-/ontbijtruimte. Mocht je willen roken, doe dit dan op je eigen terras en gebruik de door ons verstrekte asbakken. Mocht blijken dat er toch gerookt is in de kamer, dan zullen wij een bedrag van €150 in rekening brengen voor de extra schoonmaakkosten.

 

Medische hulp

Een dokter kan op afroep binnen 20 minuten op het terrein zijn.  

 

Wij staan altijd voor je klaar voor vragen en het geven van adviezen. Communicatie buiten werkuren gaat via Whatsapp.

Faciliteiten

Gratis Parkeren is mogelijk op eigen terrein

 

Ontbijt wordt dagelijks tussen 08:00 en 10:00 uur geserveerd in de receptie-/ontbijtruimte

 

Een fles drinkwater wordt gratis in de kamer verstrekt en kan, wanneer die leeg is, omgeruild worden voor een volle fles. Het water uit de kraan is normaal leidingwater en is drinkbaar en van goede kwaliteit.

 

Wij raden je aan op het vliegveld een auto te huren. Na boeking sturen wij je een routebeschrijving en de coordinaten zodat je onze B&B kunt bereiken. Mocht je hulp willen hebben bij de boeking van een auto, laat het ons van tevoren weten, dan kunnen wij je daarbij helpen.

 

Elk appartement is uitgerust met eigen keuken, inclusief 2 pits-inductieplaat, grill/magnetron combinatie en kleine koelkast. Daarnaast is al het keuken en eetgerei aanwezig, zoals Nespresso machine en koffiecups, waterkoker, serviesgoed en bestek.

 

Alle appartementen zijn uitgerust met airconditioning en de badkamers hebben vloerverwarming voor de frissere wintermaanden.      

 

Peru, de Spa room, is rolstoel toegankelijk.

 

De badkamers zijn voorzien van individuele shampoo- en zeeppotjes.

bottom of page