top of page
DSC02595.jpg

Over ons

Bem Vindo a

B&B ‘Alma do Campo’!

Graag stellen wij onszelf even voor. Wij zijn Jacques en Loraine Visser - Schoevers en wij hebben ons, na vele omzwervingen, gevestigd op dit uitgelezen plekje in Portugal.

Vele omzwervingen, want onze gezamenlijke geschiedenis gaat terug naar Curaçao, waar Jacques zijn eigen radiostation leidde en daarnaast ook een Incentive Travel bedrijf runde. Loraine bekleedde verschillende management posities in het toerisme en de meetings & incentive sector, gevolgd door 7 jaar consultancy bij PricewaterhouseCoopers. In 2003 startte Loraine bij een software licensing bedrijf en werd in 2007, met het gezin, overgeplaatst naar Malta.

Na 12 jaar Malta werd het tijd voor de volgende stap. Wij waren beiden direct verliefd op de Algarve, haar prachtige vergezichten, de heerlijke verse vis, en de schoonheid van de Ria Formosa waar wij op uit mogen kijken. En in 2018 hebben wij ons eigen stukje paradijs gevonden in Vale da Mo, Pechao. Wij willen deze ervaring heel graag delen met anderen. Niet alleen met familie en vrienden, maar ook met gasten zoals jullie, die de rust en pracht van de natuur kunnen waarderen, die graag in een rustgevende omgeving willen verblijven, maar toch willen willen genieten van de vele activiteiten die de Algarve te bieden heeft. Begin 2021 is onze droom werkelijkheid geworden; ons huis en de B&B met vier luxueuze appartementen zijn gereed en wij hebben de eerste gasten al mogen ontvangen.

 

Wij heten u van harte welkom bij ‘B&B Alma do Campo’ en wij hopen dat jullie hier net zo gaan genieten als wij.

Jacques en Loraine

bottom of page