top of page
DSC02484.jpg

Over Alma do Campo

Totale privacy, en prachtig uitzicht op zee en de omringende heuvels en sinaasappel- landerijen.

Bem Vindo a B&B ‘Alma do Campo’!

Onze nieuw gebouwde B&B Alma do Campo heeft 4 appartementen en ligt in een prachtige omgeving, 10 minuten rijden van Olhão, 15 minuten van de airport van Faro en minder dan 2 uur van het Spaanse Sevilla. De appartementen hebben prachtig zicht op zee of de omringende heuvels en sinaasappellanderijen en zijn zo gebouwd dat totale privacy gewaarborgd is. Elk appartement heeft een terras (16m²), doorlopend in een gezellig tuintje, met een privé Jacuzzi. Als je in de spa-room verblijft, heb je de beschikking over een privé ‘plunge-pool’.

 

De appartementen zijn voorzien van alle luxe, heerlijke  Caresse™ bedden een en-suite badkamer met een luxe inloop regendouche.

 

Je bent elke dag tussen 8 en 10 uur welkom voor het heerlijke ontbijt dat wij serveren in de B&B keuken. In deze ruimte staat ook onze honesty bar, waar je zelf je drankje kunt inschenken.

 

Je bent natuurlijk van harte welkom op het terras van onze keuken, of neem gerust je drankje mee naar je eigen terras, of je eigen Jacuzzi of zwembad en ga genieten van het uitzicht of de spectaculaire zonsondergang.

Jacques en Loraine  -> over ons

Anchor 1

Reserveren 

Jullie zijn van harte welkom bij ‘B&B Alma do Campo’ en wij hopen dat jullie hier net zo gaan genieten als wij. Als jullie willen reserveren, dan kan dat hier. Meer informatie over prijzen, voorwaarden en onze faciliteiten vindt u hier.

Hopelijk tot snel:)

Jacques en Loraine

bottom of page